logo songteksten.net

Biografie van Regi

Regi Penxten werd geboren op 4 maart 1976 te Hasselt. Hij studeerde telecommunicatie in Diepenbeek. Hij begon met het maken van Dance muziek toen hij 11 jaar oud was als hobby. Rond zijn 18de had hij al enkele platen gemaakt en besloot hij er zijn carriƫre van te maken.

Hij begon met het dj-werk op kleine fuiven met een mix die vooral bestond uit House, Dance en R&b. Toen hij met Milk Inc. begon kreeg hij steeds meer en meer aanbiedingen. Maar wanneer Milk Inc. internationaal zeer bekend werd in 1998 had hij daar helaas geen tijd meer voor. Ook als gast dj in clubs en voor Illusion waar hij hoofd dj is had hij niet veel tijd meer.

Maar ook met deze drukke agenda die vol staat met wekelijkse optredens in binnen- en buitenland, heeft hij nog veel andere projecten achter zijn naam staan.

Al deze opnoemen is bijna onmogelijk maar we denken dan bijvoorbeeld aan Jessy, Tld, Flesh & Bones, ...

Onlangs zong Regi de vocals in voor Trancelucent feat. Regi, deze single noemt 'Lonely' en was een groot succes met zijn #3 positie in de ultratop 50. De opvolger hiervan is 'No Music', de anthem van zijn eigen televisie-serie op JIMtv, 'Regi's world'. Regi werd trouwens in het najaar van 2005 I-jay bij JIMtv.