logo songteksten.net

David Guetta legt album stil voor Jessie J

(Novum) - David Guetta was klaar met de opnames van zijn nieuwe cd, maar toen Jessie J contact met hem zocht, besloot hij zijn album per direct terug te halen. De dj heeft een nummer met de Price Tag-zangeres opgenomen en dit alsnog aan de cd toegevoegd.

"Het album was klaar, maar toen nam Jessie contact op over een samenwerking", vertelt Guetta aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Dus ik heb mijn platenlabel gebeld en gezegd: laat alles stopzetten. Dit album kan niet worden uitgebracht zonder dit nummer."

De twee hebben het liedje niet samen opgenomen, maar alleen gecommuniceerd via internet. De dj heeft het nummer vanuit Ibiza opgenomen. "Ik moest naar de lounge van het vliegveld om te werken. Gekkenhuis. Ik zat de hele dag in de lounge met mijn koptelefoon op. Ik zag eruit als een zwerver terwijl ik de vocale mix op mijn laptop afmaakte."

Op de nieuwe cd werkt Guetta samen met verschillende grote namen, zoals Flo Rida, Lil Wayne, Usher en Snoop Dogg. Nothing But the Beat is vanaf 29 augustus te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren