logo songteksten.net

Carla Bruni wil kind afschermen van de media

(Novum) - De zwangere Carla Bruni wil niet dat er foto's van haar kind in de media verschijnen. Dat vertelde de vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy zondag in het Franse televisieprogramma Sept A Huit.

Als vrouw van de president is Bruni extra beschermend. "Ik zal er alles aan doen om dit kind te beschermen, en ik zal zeer grondig zijn. Ik zal nooit foto's van dit kind laten zien."

De 43-jarige Bruni heeft al een zoon van 11 jaar, Aurélian. Toen net bekend werd dat ze een relatie had met Sarkozy, in 2008, kon ze haar zoon niet afschermen van de media. "Mijn oudste zoon stond één keer in de spotlights, in een privésituatie. En dat was een grote fout. Ik had moeten weten dat er fotografen zouden zijn."

Ook over haar zwangerschap wil de presidentsvrouw niet veel kwijt. Wanneer ze is uitgerekend is niet bekend. De geruchten dat ze in verwachting is van een jongetje ontkracht ze. "Een jongen? Ik weet het zelf nog niet eens, dus de pers weet het beter dan ik."

Het presidentskoppel trouwde in 2008. Dit is de eerste keer dat ze samen een kind krijgen. Bruni's zoon komt uit een eerdere relatie. De 56-jarige Sarkozy heeft drie kinderen uit twee eerdere huwelijken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren