logo songteksten.net

Neil Diamond maakt zich op voor derde huwelijk

(Novum) - Neil Diamond stapt voor de derde keer in het huwelijksbootje. De 70-jarige zanger ging op zijn knieën voor zijn vriendin Katie McNeil, die volmondig ja zei. Wanneer Diamond trouwt, is nog niet bekend.

De zanger maakte zijn verloving via Twitter wereldkundig. "Goed nieuws vanuit een zonnig LA. Jullie zijn de eersten aan wie ik het wil laten weten, Katie en ik hebben ons zojuist verloofd. Ik hoop dat jullie ons alle goeds wensen." Op het berichtje volgde een foto van de aanstaande bruid. "Ik wil jullie voorstellen aan Katie, ik ben in de zevende hemel."

McNeil produceerde in 2009 de documentaire Neil Diamond: Hot August Night NYC over haar toekomstige echtgenoot. Ook werkte ze aan documentaires van bands als Mötley Crüe, Stone Temple Pilots en The Psychedelic Furs.

Diamond beloofde in 1963 voor het eerst eeuwige trouw aan zijn jeugdliefde, docente Jayne Posner. Het huwelijk, waaruit twee dochters voortkwamen, liep in 1969 al op de klippen. In datzelfde jaar trouwde Diamond voor de tweede keer, dit keer was productieassistente Marcia Murphey de gelukkige. Met haar kreeg de zanger twee zoons.

Het huwelijk van Diamond en Murphey strandde in 1995. Van 1996 tot 2008 had Diamond een relatie met de Australische Rachel Farley, die zijn marketing regelde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren