logo songteksten.net

Russell Brand helpt religieuze vrouw uit de brand

(Novum) - Russell Brand gaat zijn tegenspeelster Julianne Hough emotionele bijstand geven. De twee tekenden onlangs voor een nog titelloos drama, waarin zijn personage dat van haar na een vliegtuigongeluk over een geloofscrisis heen helpt. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

De 23-jarige Hough is vooral bekend van de musicalfilm Burlesque en binnenkort te zien in de remake van de dansfilm Footloose. In de nieuwe film speelt ze een vrouw die haar vertrouwen in God verliest en haar heil zoekt in het nachtleven van Las Vegas. De 36-jarige komiek en acteur Brand was voor het laatst te zien in de komedie Arthur en staat allerminst bekend om zijn godvrezende persoonlijkheid. Hij speelt een man die Houghs personage uit het dal sleept en helpt zichzelf terug te vinden.

Brand en Hough zijn geen vreemden van elkaar. Ze speelden onlangs samen in Rock of Ages, met Tom Cruise in de hoofdrol. Deze musicalkomedie, over een onschuldig meisje dat in de jaren tachtig naar de grote stad verhuist en in aanraking komt met de rockscene, verschijnt op 7 juni in de bioscoop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren