logo songteksten.net

James Morrison in voorjaar naar Amsterdam

(Novum) - James Morrison verzorgt dit voorjaar een concert in Amsterdam. De Britse zanger doet met zijn The Awakening-toer ook de Heineken Music Hall aan, maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend. De kaartverkoop voor de show op 16 maart gaat vrijdagochtend van start.

Morrison bracht onlangs zijn derde studioalbum The Awakening uit. De 27-jarige singer-songwriter noemt de plaat zijn beste tot nu toe. "Mijn eerste twee albums voelden als een oefening, nu ben ik afgestudeerd. Dit voelt als mijn eerste echte plaat." De eerste single van The Awakening, Slave to the Music, leverde Morrison deze zomer ook in Nederland een hit op. Het nummer bereikte de negende plaats in de hitlijsten.

Morrison brak in 2006 door in Nederland met zijn debuutplaat Undiscovered. Dat album leverde hits als You Give Me Something en Wonderful World af. Morrison verzorgde eerder uitverkochte concerten in de Melkweg en Heineken Music Hall. Later dit jaar is de 27-jarige bovendien te gast tijdens een liveshow van The Voice of Holland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren