logo songteksten.net

Ryan Adams volgende maand in Breda

(Novum) - Ryan Adams geeft volgende maand een concert in Breda. De singer-songwriter verzorgt op vrijdag 4 november een show in het Chassé Theater, maakt concertorganisator Mojo donderdag bekend. De kaartverkoop start zaterdagochtend.

Ryan Adams was eerder dit jaar nog in het Concertgebouw in Amsterdam te vinden. De 36-jarige Adams bracht deze maand zijn dertiende plaat Ashes & Fire uit. Het nummer Lucky Now is de eerste single van dat album. Ashes & Fire is geproduceerd door Glyn Jones, die eerder werkte met artiesten als The Beatles, Bob Dylan en The Rolling Stones. Zangeres Norah Jones is op een aantal nummers te horen als achtergrondzangeres.

Ryan Adams is de voormalig bandleider van Whiskeytown. Ook met de band The Cardinals bracht Adams een aantal albums uit. Als soloartiest scoorde hij met zijn debuutalbum Heartbreaker. Met zijn tweede plaat Gold breekt Adams in 2001 door in Nederland. De single New York, New York, die vlak voor de aanslagen van 11 september werd uitgebracht, levert de singer-songwriter een 3FM Megahit en meerdere Grammy nominaties op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren