logo songteksten.net

Producent ziet Katy Perry wel als Marilyn Monroe

(Novum) - Katy Perry kruipt mogelijk in de huid van Marilyn Monroe. Harvey Weinstein, producent van de film My Week with Marilyn, wil graag een Broadway-musical over de blonde actrice maken. Weinstein heeft voor de hoofdrol zijn oog laten vallen op Perry.

"Als de film het goed doet, wil ik proberen er een musical van te maken", vertelt Weinstein aan entertainmentzender E! "Katy is dan mijn eerste keus. Ik denk dat zij Marilyn goed kan spelen op Broadway."

My Week with Marilyn vertelt het verhaal van een regieassistent die tijdens de opnames van de film The Prince and the Showgirl een affaire met Monroe kreeg. De film is vanaf januari in Nederland te zien.

Perry speelt niet in de film, waarin Michelle Williams te zien is als Monroe, maar haar single The One That Got Away is verwerkt in een trailer van de film. "Katy plaatste een berichtje daarover op Twitter en Facebook en binnen een uur werd de trailer 250 duizend keer gedownload", zegt Weinstein.

De zangeres kroop al eens eerder in de huid van Monroe. Voor een Duits reclamespotje hees Perry zich in een petticoat en zette ze een blonde pruik op. "Ze zal het geweldig doen op Broadway", voorspelt Weinstein.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren