logo songteksten.net

30 Seconds to Mars blijft bij elkaar

(Novum) - 30 Seconds to Mars gaat niet uit elkaar. De band rond frontman Jared Leto was lange tijd vaag over zijn toekomst, maar de rockers hebben besloten samen door te gaan. "Iedereen heeft lange tijd met een vraagteken in zijn maag gezeten", vertelt Leto aan het Britse rockblad Kerrang!

"Veel mensen stelden vragen over onze toekomst, wij zeiden enkel: laten we het over het hier en nu hebben", herinnert de zanger zich. "We hebben nooit gezegd dat dit het einde was", vult drummer Shannon Leto zijn broer aan.

Shannon is verantwoordelijk voor alle verhalen over een breuk van de band. Hij zei vorig jaar dat 30 Seconds to Mars misschien toe was aan een pauze. "We hebben zoveel getoerd, we zijn kapot."

Jared zegt nu juist met warme gevoelens terug te kijken op de vorige maand afgeronde wereldtournee. "We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we hebben genoten van deze toer."

30 Seconds to Mars heeft twee jaar de wereld rondgereisd. "We zijn op bijna alle continenten geweest en hebben ruim driehonderd concerten gegeven", somt Jared op. "Het is het beste wat ons ooit is overkomen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren