logo songteksten.net

Imca Marina en Ben Cramer bij Concert Zonder Naam

(Novum) - Ben Cramer, Imca Marina, Willeke Alberti en Corry Konings doen mee aan het Concert Zonder Naam. Ook Dennie Christian, Liesbeth List, Ronnie Tober en Stef Bos treden op tijdens het concert, dat voortkomt uit het programma Ali B Op Volle Toeren.

Het concert vindt 13 maart plaats in Paradiso in Amsterdam. Naast Ali B treden ook rappers als Kleine Viezerik en Negativ op. Dat maakt productiemaatschappij Tuvalu dinsdag bekend. Eerder lieten onder anderen Lenny Kuhr en Armand al weten hun opwachting te maken in het Concert Zonder Naam.

"Dit concert kan alleen maar één groot feest worden, met een uniek publiek van volstrekt verschillende artiesten bij elkaar", zegt Ali B, presentator van Ali B Op Volle Toeren. De rapper hoopt binnenkort nog meer namen bekend te kunnen maken. "Brownie Dutch en ik hebben er heel veel zin in!"

In Ali B Op Volle Toeren steken oude en jonge artiesten elkaars bekendste nummer in een nieuw jasje. Het tweede seizoen van het muziekprogramma wordt iedere woensdag uitgezonden door de TROS. Kaarten voor het Concert zonder Naam zijn vanaf woensdag te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren