logo songteksten.net

Broadway-comedy Alicia Keys flopt

(Novum) - De Broadway-productie Stick Fly wordt vroegtijdig stopgezet. De comedy, over een rijke zwarte familie die op vakantie gaat, weet maar geen volle zalen te trekken. Zangeres Alicia Keys is betrokken bij de productie van het stuk.

"Ik weet zeker dat het verhaal het publiek zal raken", zei Keys voor de première. Het doek valt definitief op 26 februari, Stick Fly is nog geen drie maanden te zien geweest.

De productie is nooit winstgevend geweest, schrijft de BBC. Sinds de première is wekelijks nooit meer dan driehonderdduizend dollar opgehaald. Afgelopen week bracht Stick Fly slechts 238 duizend dollar in het laatje, zo'n 26 procent van wat de productie wekelijks op kan halen.

Stick Fly betekende Keys' debuut in de theaterwereld. De 31-jarige zangeres, die wereldwijde hits als Fallin' en If I Ain't Got You op haar naam heeft staan, voelde zich erg betrokken bij de productie. "Het is zo mooi geschreven en portretteert zwart Amerika op een manier die in de entertainmentwereld nog niet vaak is gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren