Rick Ross met schrik vrij na lozen wiet

Door Novum, zondag 22 april 2012 17:28, views: 5, bron: Novum

(Novum) - Rick Ross heeft een arrestatie kunnen voorkomen door wiet te laten dumpen. De rapper kreeg eerder deze week tijdens een vaaruitje bezoek van agenten van een organisatie voor wildbeheer. Die kwamen af op een wietlucht, vertelt een woordvoerder van de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission aan entertainmentwebsite TMZ.

Rick Ross had gearresteerd kunnen worden, maar dankzij een snelle actie van een van zijn vrienden ontliep de rapper handboeien. Hij dumpte de wiet snel in de oceaan, waardoor agenten bij een doorzoeking niets vonden. Omdat de zoektocht niets opleverde wordt eveneens geen onderzoek gestart, zegt de woordvoerder.

De vriend van Rick Ross biechtte op dat hij wiet had gerookt en dat hij de drugs overboord had gegooid. Ook dat is voor de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission echter onvoldoende voor een arrestatie.

De 36-jarige Ross, die samenwerkte met rappers als Busta Rhymes en Lil Wayne, is geen onbekende van justitie. De rapper werd meerder malen opgepakt met wiet op zak.

Gekoppelde artiesten


bottrap