logo songteksten.net

Chris Brown verstoot Linkin Park van top albumlijst

(Novum) - Het nieuwe album van Chris Brown heeft Linkin Parks cd Living Things verstoten van de top van de Album Top 100. Linkin Park stond een weekje bovenaan, maar raakt de plek nu al weer kwijt aan Browns album Fortune.

Jannes voerde twee weken geleden nog de boventoon in de albumlijst, maar is inmiddels afgezakt naar de derde plaats. De volkszanger blijft Liverpool Rain van Racoon nog wel voor. Die plaat staat al 61 weken in de lijst. De Britse zanger Ben Howard maakt met zijn album Every Kingdom de top vijf compleet.

De toppositie in de Single Top 100 is na vijf weken weer overgenomen door de Braziliaanse zanger Gusttavo Lima met zijn hit Balada. Vorige week stond het duet Echte Vrienden van Jan Smit en Gerard Joling nog boven aan de lijst, maar dat is gezakt naar de derde plek.

Feel the Love van Rudimental en John Newman stijgt een plaats naar de tweede plek en Miss Montreal is met haar nummer Wonderful Days acht plaatsten gestegen naar de vierde plek. Carly Rae Jespen staat op dezelfde plek als vorige week en complementeert met de hitsingle Call Me Maybe de top vijf.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren