logo songteksten.net

Ook dj Samantha Ronson haalt uit naar Paris Hilton

(Novum) - Opnieuw maakt een dj gehakt van het dj-debuut van Paris Hilton. Net als onder anderen Afrojack en Deadmau5 is Samantha Ronson niet te spreken over de hotelerfgename, die een carrière achter de draaitafels van de grond probeert te krijgen. Dat zegt Ronson tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

"Zorg voor wat meer kwaliteit in de dingen die je doet. Doe er wat meer moeite voor", roept het zusje van dj, muzikant en muziekproducer Mark Ronson. Het advies van de 34-jarige Samantha luidt 'wees een echte dj'.

De vrouwelijke plaatjesdraaier vindt het een belediging voor mensen die wèl hard werken. "Het is hetzelfde als wanneer ik mezelf een dokter noem als ik twee keer iets heb gelezen op een medische website", zegt Ronson, de ex van actrice Lindsay Lohan.

Ook dj Jane Bang en Deadmau5 hadden kritiek op het optreden van Paris Hilton. Jane Bang schreef een nummer over de blondine en noemde haar onder meer 'een neppe dj'. "Zoals ik al zei: het is voorbij", twitterde Deadmau5 na de show van Paris. Ook Afrojack, die de hotelerfgename heeft geholpen met haar carrière achter de draaitafels, was niet tevreden over Hiltons optreden. "Ik zag het en dacht: wèh."

Het dj-debuut van Paris, ruim twee weken geleden tijdens het POP Music Festival in São Paolo, verliep niet vlekkeloos. Op een filmpje van haar optreden is te zien dat de overgang tussen twee nummers in het honderd loopt. Ook schallen er twee nummers tegelijk uit de speakers en heeft ze hulp nodig van een technicus.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren