logo songteksten.net

Paul Turner wil niet in hokje worden gestopt

(Novum) - Paul Turner houdt er niet van om in een hokje te worden geplaatst. "Het maakt mij niet uit wie ik ben", zegt de 26-jarige zanger voor de camera van Novum Nieuws. "Hoe ik leef, mijn afkomst, mijn geloof, mijn seksualiteit. Wat is dat toch met die labels die op mensen worden geplakt?"

Turner wil niet dat mensen in hokjes worden geplaatst, omdat iedereen uniek is. De Brit maakt zich soms zorgen om het 'hokjesdenken'. "Mensen denken dat ze er niet voor uit kunnen komen als ze anders zijn. Omdat hun 'label' dan anders is. Maar fuck it, je bent wie je bent."

De excentrieke zanger, die vierde werd in het tweede seizoen van The Voice of Holland, draagt alleen kleding die hij zelf mooi vindt. "Als je draagt wat je leuk vindt, staat het altijd", vindt hij. "Ik denk niet: shit, oordelen mensen over me omdat ik een luipaardprint draag? Ga je gang, oordeel maar."

Sinds Turner in de belangstelling staat door zijn deelname aan de talentenjacht, is hij naar eigen zeggen niet veranderd. "Ik ben wel wijzer geworden op het gebied van de spotlights", vertelt de zanger. "Mijn vrienden zeggen dat ik op televisie helemaal mezelf was. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren