logo songteksten.net

Heidi Montag nog steeds niet de oude na ingrepen

(Novum) - Heidi Montag is nog steeds niet helemaal hersteld na haar plastische chirurgie-marathon. De realityster, bekend van de MTV-serie The Hills, onderging in november 2009 tien operaties op één dag.

"Mijn dokter zei dat ik twee jaar nodig zou hebben voor mijn herstel, maar ik ben nog steeds bezig", vertelt de 25-jarige blondine aan het Amerikaanse entertainmentsite Celebuzz. "Ik heb de standaardprobleempjes. Ik smeer mijn littekens heel vaak in, gelukkig zijn ze bijna weg."

Montag liet onder meer haar borsten, neus, oren en kin verbouwen. "Ik ben blij dat alles goed is gegaan, want het had echt op een enorme ramp uit kunnen draaien." De realityster, die nog steeds gelukkig is met Spencer Pratt, is blij dat ze de operaties bijna achter zich kan laten.

"Ik ben klaar voor de volgende fase van mijn leven." Montag is vastberaden te laten zien dat ze meer is dan 'het meisje van de tien operaties'. "Hoewel ik het nooit helemaal van me af zal kunnen schudden."

Nogmaals onder het mes ziet Montag helemaal niet zitten. "Ik zou het niet nog eens doen en ik raad het zeker niemand aan. Het was veel zwaarder dan ik had verwacht, zowel fysiek, mentaal als emotioneel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren