logo songteksten.net

Lauryn Hill zit niet te wachten op Oprah Winfrey

(Novum) - Lauryn Hill voelt er niets voor zich aan de tand te laten voelen door Oprah Winfrey. De talkshowkoningin onthulde via Twitter dat ze Hill had gevraagd voor haar show, maar dat de zangeres het verzoek afwees.

Hill ligt onder vuur vanwege belastingontduiking. De zangeres kan drie jaar de bak in draaien, omdat ze jarenlang geen belasting aan de federale overheid betaalde.

Dinsdag werd duidelijk dat de zangeres nog dieper in de schulden zit, ook de staat New Jersey wacht nog op belastinggeld van de zangeres. In november krijgt Hill te horen welke straf ze krijgt.

Voor haar nieuwe programma Oprah's Next Chapter wist de presentatrice al een aantal opmerkelijke interviewkandidaten te regelen. Zo sprak de dochter van wijlen Whitney Houston, Bobbi Kristina, voor het eerst met Oprah over de dood van de zangeres. Zondag biechtte Rihanna in Oprah's show op dat ze nog steeds gevoelens heeft voor Chris Brown.

Een kijker suggereerde via Twitter dat Lauryn Hill een goede interviewkandidaat zou zijn. "Ik heb het geprobeerd", antwoordde Oprah. "Ze zei nee."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren