logo songteksten.net

Weer tegenslag voor Albert Verlindes Daddy Cool

(Novum) - Albert Verlinde Entertainment krijgt weer een tegenslag te verwerken. Deze week werd bekend dat de Engelse productie van Daddy Cool een jaar wordt uitgesteld. Eerder werd de musical op Mallorca al stilgelegd wegens financiƫle problemen.

In juli werd duidelijk dat de voorstelling met onder anderen Ruben Heerenveen op Mallorca moest stoppen door het faillissement van de Duitse producent Sunny Music Entertainment. Hierdoor beweert Maximum Entertainment, de Engelse producent van de musical, te weinig voorbereidingstijd te hebben om de productie de kwaliteit te geven die het nodig heeft. Het was de bedoeling de productie vanuit Mallorca direct naar Engeland te laten doorreizen.

"We zijn verrast door deze late beslissing van de Engelse producent", reageert Jeroen Dona, algemeen directeur van Albert Verlinde Entertainment. "Daddy Cool was al sinds eind juni in de verkoop in Engeland en zou starten over anderhalve maand. Natuurlijk hebben we wel begrip voor de bijzondere omstandigheden."

De Nederlandse voorstelling van Daddy Cool, met onder anderen Kim-Lian van der Meij, was tot en met januari in Nederland te zien. Vanaf oktober zou de musical, met de grootste hits van Boney M en Frank Farian, langs twaalf Britse steden reizen. Ruben Heerenveen nam in zowel Nederland als Mallorca de hoofdrol van Sunny voor zijn rekening en zou ook in Groot-Brittanniƫ spelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren