logo songteksten.net

Nicki Minaj laat Nederland links liggen

(Novum) - Nicki Minaj komt niet naar Nederland. De rapper zou volgende maand een concert verzorgen in de Ziggo Dome, maar die show gaat niet door. Volgens concertorganisator Mojo past het concert van 15 oktober niet meer in Nicki's schema.

"We zijn lang op zoek geweest naar een andere datum, maar hebben die niet kunnen vinden", licht een woordvoerder van de concertorganisator toe. "Nicki Minaj heeft die dag andere verplichtingen." Wat die zijn, is niet bekend bij Mojo.

Niet alleen het concert dat Minaj in Amsterdam zou geven is afgelast, ook shows in Brussel en Parijs gaan niet door. Volgens Mojo heeft de Amerikaanse rapper haar hele Europese tournee afgelast, maar via Minajs site zijn nog kaarten voor concerten in Groot-Brittanniƫ te koop.

Fans die kaartjes hadden gekocht voor het concert hebben inmiddels bericht gehad en krijgen hun geld terug. "Het zou kunnen dat Nicki in de toekomst wel weer naar Nederland komt, maar dat lukte niet op korte termijn", zegt de woordvoerder, die ook vertelde dat Minaj dit en volgend jaar geen tijd heeft voor een concert in Nederland.

Minaj verzorgde in juni nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall. Ongeveer de helft van de kaarten voor de Ziggo Dome, die plaats biedt aan zo'n zeventienduizend mensen, was verkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren