Liefde brengt Kate Winslet terug naar Engeland

Door Novum, zondag 23 september 2012 11:26, views: 4, bron: Novum

(Novum) - Kate Winslet is voor haar geliefde terug verhuisd naar haar geboorteland. De 36-jarige Britse actrice heeft twee miljoen pond neergeteld voor een woning in West Sussex, schrijft The Telegraph. Winslet heeft sinds vorig jaar zomer een relatie met Ned Rocknroll, het neefje van zakenman Richard Branson.

"Ik kan bevestigen dat Kate terug naar Groot-Brittanniƫ is verhuisd en dat zij en haar vriend Ned Rocknroll nu samenwonen", laat een woordvoerder van Winslet weten aan The Telegraph. Het is de eerste keer dat de actrice zich bij monde van haar woordvoerder uitlaat over haar relatie met Bransons 34-jarige neefje.

De vonk tussen Winslet en Rocknroll, die werd geboren als Abel Smith, zou over zijn geslagen tijdens een vakantie op Bransons Caribische Eiland Necker. Tijdens het tripje bak brand uit, Winslet redde Bransons 90-jarige moeder uit de vuurzee.

De actrice scheidde twee jaar geleden van regisseur Sam Mendes, met wie ze een 8-jarige zoon heeft. Uit haar huwelijk met regisseur Jim Threapleton kwam dochter Mia voort, die volgende maand 12 wordt. Dat huwelijk liep in 2001 op de klippen.

Gekoppelde artiesten


bottrap