logo songteksten.net

Femke heeft zin in Junior Eurovisie Songfestival

(Novum) - Femke Meines kan niet wachten om op het podium van het Junior Eurovisie Songfestival te klimmen. De 12-jarige zangeres vertegenwoordigt Nederland zaterdagavond op het zangfestijn met het liedje Tik Tak Tik. "Ik heb er echt zin in en hoop echt dat ik win."

"Ik ben al de winnares van Nederland en daar ben ik al heel blij mee", zegt ze tegen Novum Nieuws. "Maar ik wil toch wel heel graag de opvolger worden van Ralf." Ralf Mackenbach won het Junior Eurovisie Songfestival drie jaar geleden met het nummer Click Clack.

Femke lijkt geen last te hebben van spanning, ook al weet ze dat de liedjesshow miljoenen tv-kijkers trekt. "Heel veel mensen zie je niet, want die zitten gewoon thuis", zeg ze. "En in de zaal komen wel veel mensen voor mij, maar dat vind ik gewoon te gek om mee te maken."

Haar deelname heeft er echter niet voor gezorgd dat Femke nu droomt van een zangcarrière. Ze wil, net als haar buurvrouw, kapster worden. "Ik leer heel veel van haar en dan doe ik bij mijn vriendinnen hun haar", zegt ze. "Maar als ik met mijn liedje heel bekend worden, dan wil ik wel een heel goede zangeres worden."

Het Junior Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Nederland. De Amsterdamse Heineken Music Hall is het toneel van het evenement dat te zien is op Nederland 1.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren