logo songteksten.net

Whitney Houston krijgt vier wassen beelden

(Novum) - Whitney Houston wordt maar liefst vier keer in was vereeuwigd. De zangeres, wier dood maandag een jaar geleden is, krijgt vier wassen poppen die in Amerikaanse steden worden tentoongesteld bij Madame Tussauds.

"We waren zeer vereerd toen Madame Tussauds ons liet weten dat er vier wassen beelden werden gemaakt van verschillende periodes uit haar dertigjarige carrière", laat Pat Houston, Whitneys manager en schoonzus, weten in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People. "We zijn heel blij dit te kunnen doen voor de fans."

Alle beelden werden gemaakt in Londen, maar worden tentoongesteld in steden in de Verenigde Staten. Een beeld van Houston die in 1991 het volkslied zong voor de Super Bowl gaat naar Washington. Hollywood krijgt de versie van Whitney uit de film The Bodyguard.

Houston uit de videoclip I Wanna Dance with Somebody gaat naar Las Vegas. New York krijgt de meest recente Whitney, hier komt de versie van de zangeres naar aanleiding van een fotoshoot voor haar laatste album uit 2009. Alle beelden worden donderdag in New York onthuld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren