logo songteksten.net

Sandra van Nieuwland niet op zoek naar liefde

(Novum) - Sandra van Nieuwland is niet op zoek naar een nieuwe liefde in haar leven. "Door alle hectiek heb ik weinig tijd voor andere dingen", vertelt de zangeres, die vorig jaar scheidde, in een interview met Viva.

"Een nieuwe liefde? Nee, ik heb op dat gebied geen reet te vertellen. Ik flirt niet eens", gaat Van Nieuwland verder. De blondine, moeder van drie kinderen, is naar eigen zeggen kieskeurig. "Ik vind iemand niet zo snel leuk. Dat heb ik altijd al gehad."

Toch zou Sandra haar triomfen graag met iemand willen delen. "Het is niet gezellig als je thuiskomt met een dubbelplatina plaat in een leeg huis." Haar succes dankt Van Nieuwland aan The Voice of Holland, dat ze in de halve finale moest verlaten.

Inmiddels weet de blondine waarom ze het aflegde tegen de uiteindelijke winnares, Leona Philippo. "Mijn publiek denkt eerder: stemmen? Flikker op, als ik iets mooi vind, dan koop ik het wel. Dat is achteraf ook een logische theorie aangezien mijn nummers massaal gedownload werden."

Hoewel Sandra veel te danken heeft aan de talentenjacht, wil ze niet gezien worden als 'die van The Voice'. "Ik vind het wel fijn dat het stempel van The Voice een beetje aan het vervagen is. Natuurlijk heb ik veel te danken aan het programma, maar ik wil ook verder. Met mijn eigen muziek."

Volgens Sandra heeft Nederland haar nog niet écht gezien. ". Ik kwam dan misschien in het programma over als een rustige, ingetogen zangeres. Ik wil ook die andere kant van mij laten zien. Het hoeft niet altijd zo treurig te zijn. Mijn eigen stijl is iets pittiger. Iets speelser ook."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren