logo songteksten.net

Felicity Jones niet bang voor Hollywood

(Novum) - Felicity Jones blijft nuchter onder haar Hollywood-carrière. "Ik vind het alleen maar heel spannend", zegt de Britse actrice tegen Novum Nieuws. "Iedereen ervaart werkdruk, ik ben daar niet anders in." De Britse actrice gaat in The Amazing Spider-Man 2 spelen en heeft een rol het drama True Story naast James Franco.

"Bij iedere baan moet je dingen doen die voor stress zorgen en waar je veel zorgen over hebt", gaat de 29-jarige actrice verder. Jones, die twee jaar geleden doorbrak met haar rol in de romantische film Like Crazy, vindt het belangrijk om tijd voor zichzelf te nemen. "Het gaat allemaal om balans en dat af en toe ook met iets anders bezig bent."

Jones heeft veel zin in haar rol in The Amazing Spider-Man 2. "Ik heb nog nooit een superheldenfilm gedaan. Het is heel leuk om je als acteur in verschillende werelden te begeven en om te experimenteren." Ze mag nog niet zeggen welke rol ze heeft.

Jones is vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien in het kostuumdrama Cheerful Weather for the Wedding. "Ik vind het heerlijk om een kostuumdrama te maken en nu mezelf te storten op een actiefilm", zegt de actrice over haar nieuwe uitdaging.

In Cheerful Weather for the Wedding is ze te zien naast haar goede vriend Luke Treadaway, die haar voormalige liefde Joseph speelt. Hij speelde al eens in de grote Hollywoodproductie Clash of the Titans. Treadaway heeft geen tips voor zijn collega-actrice. "Ik denk niet dat ik haar tips hoef te geven, zij redt zich wel."

De 28-jarige Brit hoopt op meer Amerikaanse filmrollen, maar verwacht er niet te veel van. "Het is gewoon een plek op aarde waar veel scenaristen en regisseurs zijn en waar veel films worden gemaakt, daarom ga ik erheen", vertelt hij."Als je daar bent realiseer je je dat het allemaal gewoon mensen zijn. Uiteindelijk wil ik gewoon graag goede films maken, of dat nou in de Verenigde Staten is, of Groot-Brittannië of Nederland."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren