logo songteksten.net

Zangeres Michelle Williams krijgt realityshow

(Novum) - Michelle Williams laat zich binnenkort 24 uur per dag volgen door camera's. De zangeres, een van de leden van Destiny's Child, krijgt een eigen realityshow. Daarin is ze te zien met haar zussen, schrijft entertainmentblad The Hollywood Reporter.

In My Sister's Keeper staat het nieuwe gospelalbum van Williams en haar zussen centraal. "Ik vind het leuk om iedereen een kijkje achter de schermen te geven", licht de 32-jarige zangeres toe. Williams belooft dat fans onder meer te zien krijgen waar ze inspiratie opdoet voor haar nieuwe album en hoe dat tot stand komt.

Michelle Williams voegde zich begin 2000 bij Destiny's Child. Met de band, die naast Williams uit Beyoncé Knowles en Kelly Rowland bestaat, scoorde ze wereldhits als Independent Women Part I, Survivor en Bootylicious.

Onlangs kwam het trio weer bij elkaar. Bij Beyoncés optreden tijdens de Super Bowl stonden de dames voor het eerst in jaren weer samen op het podium. Of ook Knowles en Rowland in My Sister's Keeper te zien zijn, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren