logo songteksten.net

Brigitte Kaandorp wint net van Jochem Myjer

(Novum) - Brigitte Kaandorp heeft zaterdagavond met haar programma Cabaret voor Beginners bijna 1,4 miljoen mensen weten te boeien. Het optreden van de comédienne werd bij RTL uitgezonden, terwijl Jochem Myjer bij Nederland 1 op het programma stond. Myjer trok met De Rust Zelve 1,3 miljoen kijkers.

De cabaretier stond met dit programma van 2007 tot en met 2010 in het theater. Kaandorp stond met Cabaret voor Beginners tussen 2011 en 2012 op de planken.

Het nieuwe muziekprogramma Live Request, dat rond middernacht wordt uitgezonden, trapte zaterdag af met 62 duizend kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De derde aflevering van The Next Pop Talent wist wel een plek in de top 25 van best bekeken programma's van de dag te veroveren, de talentenjacht eindigde met 652 duizend kijkers op de achttiende plek.

Het achtuurjournaal werd zaterdag het best bekeken, hier bleven ruim twee miljoen mensen voor thuis. Studio Sport Eredivisie staat op de tweede plek met 1,6 miljoen kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren