logo songteksten.net

Heidi Montag heeft spijt van grote borsten

(Novum) - Heidi Montag heeft genoeg van haar grote borsten. De blonde realityster liet zich in november een G-cup aanmeten, maar heeft spijt van die beslissing. "Ik wil heel graag weer terug naar normaal", doet Heidi uit de doeken in het Amerikaanse blad Life & Style.

"Ik wil iets kleiners, een cup D of dubbel D." Heidi legt uit dat ze nog dagelijks last heeft van de ingrepen die ze sinds 2007 liet uitvoeren. In november werden haar borsten vergroot tot een G-cup. "Mijn lichaam is nog steeds niet gewend aan deze omvang. Ik heb lang pijnstillers geslikt, maar ook die werken niet. Het doet hoe dan ook pijn."

De blondine heeft bovendien een van haar hobby's gedag moeten zeggen. "Ik ben geobsedeerd door fitness, maar met deze borsten kan ik niet sporten. Het breekt mijn hart. Ik kan geen normaal leven leiden."

Montag liet haar borsten onder handen nemen door dokter Frank Ryan, die vorige week om het leven kwam bij een auto-ongeluk. "Hij weet wat hij aan mijn lichaam heeft gedaan, hij weet alles", zegt de realityster, die nu naarstig op zoek is naar een nieuwe plastisch chirurg. Heidi is bang dat een andere arts haar niet kan helpen. "Ik voel me gevangen in mijn eigen lichaam."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren