logo songteksten.net

Paul van Vliet had graag eigen kinderen gehad

(Novum) - Paul van Vliet heeft er spijt van dat hij nooit eigen kinderen heeft gekregen. Toen hij in de jaren zeventig een relatie kreeg met zijn huidige partner Lidewij had zij al twee kinderen. "Ik vind het gewoon zonde. Ik heb een rijk en liefdevol leven gehad, maar ik zou het een tweede keer anders doen", vertelt de 77-jarige cabaretier aan AD Weekend.

Van Vliet wilde eerst de kinderen van zijn partner laten wennen aan de situatie. "Daarna zag ik het belang niet om eigen nageslacht te krijgen", vertelt hij. "Eigenlijk vind ik dat nu pas jammer. Natuurlijk, Manuel en Laurien voelen ook als eigen kinderen. En ook de kleinkinderen zijn volledig familie, maar echt iets van mezelf heb ik niet."

De cabaretier vindt het vooral jammer dat hij 'nergens doorgaat'. "Mijn eigen bloedlijn komt ten einde. En verder had ik de onvoorwaardelijkheid van een ouder met zijn kind ook zelf wel willen ervaren. Ik weet nog dat Lidewij haar kleindochter voor het eerst zag en meteen zei: die ken ik. Ik heb Noa lief als geen ander, maar ze is niet mijn eigen vlees en bloed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren