logo songteksten.net

Katy Perry te horen op nieuwe plaat John Mayer

(Novum) - John Mayer en Katy Perry zijn de studio in gedoken voor een duet. Who You Love staat op de nieuwe plaat van Mayer, die volgende week vrijdag in de winkels ligt. Onlangs zei Perry nog dat haar liefje niet te horen is op haar nieuwe plaat, die later dit jaar verschijnt.

Who You Love gaat over een liefde die niet tegen te houden is. Perry sluit de ballad lachend af met 'you're the one I love'. De 28-jarige zangeres heeft sinds augustus vorig jaar een relatie met de 35-jarige Mayer.

In april was het een paar weken uit tussen de twee. Perry legde vorige week in een interview uit dat ze haar gedrag moest veranderen om een tweede kans van Mayer te krijgen. "In een relatie vond ik het moeilijk om mezelf te uiten en grenzen te stellen", vertelde de zangeres aan Elle. "Ik denk dat dat te maken heeft met de angst om iemand te verliezen."

John Mayer brengt volgende week zijn zesde studioalbum uit, Paradise Valley. De eerste single van de plaat, Paper Doll, leverde hem al een bescheiden hit op in Nederland. Paradise Valley is de opvolger van Born and Raised uit 2012. Eind oktober verzorgt Mayer drie uitverkochten concerten in Amsterdam.

Ook Katy Perry is bezig aan een nieuwe plaat, haar vierde studioalbum. Perry kondigde de komst van Prism, dat in oktober verschijnt, vorige week groots aan op gouden vrachtwagens die door de Verenigde Staten rijden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren