logo songteksten.net

Lijnende Paul Turner gaat niet voor sixpack

(Novum) - Paul Turner is op dieet, maar streeft niet naar een wasbordje. "Ik zou er zo stom uit zien met een sixpack en gespierde armen", zegt de zanger voor de camera van Novum Nieuws. "Ik wil me gewoon goed voelen."

Turner doopte zijn nieuwe eetpatroon om tot 'het hunkdieet'. "Maar dat is enkel om mezelf een beter gevoel te geven", zegt Turner, die bekend werd door zijn deelname aan The Voice of Holland. "Ik zorg graag goed voor mezelf en wil daarom gezond eten." Bovendien wil de zanger er goed uitzien als hij na de zomer zijn comeback maakt.

Voor de 27-jarige Turner is gezonder eten geen punt, maar het laten staan van alcohol valt tegen. "Geef mij alcohol zonder calorieën en ik ben een sprietje, je zou me niet eens zien", grapt Turner, die naar eigen zeggen wel van een feestje houdt.

Paul drukt al zijn collega-lijners op het hart zich niet blind te staren op foto's in tijdschriften. "Het draait erom dat je jezelf goed voelt. Kijken naar al die foto's van sexy lichamen waar we allemaal van dromen helpt niet. Die mensen mogen zo blijven, ik wil gewoon lekker in m'n vel zitten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren