logo songteksten.net

Sandra van Nieuwland niet bang voor kritiek op cd

(Novum) - Sandra van Nieuwland is niet bang voor negatieve reacties op haar eerste studioalbum met eigen liedjes. "Juist niet", vertelt de 36-jarige zangeres aan Metro. Van Nieuwland, die vorig jaar doorbrak dankzij haar deelname aan The Voice of Holland, schrijft veel nummers zelf voor haar cd.

"Omdat ik hier zo hard aan gewerkt heb, sta ik er volledig achter", legt Van Nieuwland uit. "Mocht er dan toch kritiek komen, dan kan ik dat beter hebben, hoop ik."

Er is nog geen definitieve releasedatum voor de plaat. "23 november is een streefdatum", vertelt ze. "Maar mocht ik tegen die tijd het gevoel hebben dat het nog niet helemaal klopt of niet goed genoeg is dan wordt het ietsje later. Maar in ieder geval voor ik de theaters inga." Sandra trekt vanaf begin volgend jaar langs theaters door het hele land.

Van Nieuwland is dankbaar voor haar succes. Ze scoorde al meerdere nummer 1-hits. "The Voice is een hele mooie opstap, maar daarna moet je het toch echt zelf doen. En dat betekent keihard werken. Nu begint het pas."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren