logo songteksten.net

Lady Gaga en Steven Tyler eren Carole King

(Novum/AP) - Lady Gaga en Steven Tyler brengen begin volgend jaar een eerbetoon aan Carole King. De 71-jarige zangeres wordt dan gehuldigd als Music Cares Person of the Year, een jaarlijkse titel voor artiesten die uitblinken in zowel hun muziek als hun werk voor goede doelen. De zangeres maakt zich onder meer sterk voor wilde dieren in Afrika.

Ook de Dixie Chicks, Bette Midler, James Taylor en Jason Mraz zetten King in het zonnetje. Meer artiesten worden later nog aan het lijstje toegevoegd. Het evenement vindt plaats op 24 januari in Los Angeles, twee dagen voor de uitreiking van de Grammy Awards. De organisatie achter de prestigieuze muziekprijzen is ook verantwoordelijk voor de verkiezing van de Music Cares Person of the Year.

King, die bekend is van hits als Will You Love Me Tomorrow en You've Got a Friend, volgt Bruce Springsteen op. Andere artiesten die eerder werden uitgeroepen tot Music Cares Person of the Year zijn onder anderen Paul McCartney, Aretha Franklin en Stevie Wonder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren