logo songteksten.net

Frank Sinatra mogelijk vader zoon Mia Farrow

(Novum) - Actrice Mia Farrow zegt dat het mogelijk is dat niet Woody Allen maar Frank Sinatra de vader is van haar zoon Ronan. De 68-jarige Farrow kreeg Ronan 25 jaar geleden met haar toenmalige partner Allen, maar deelde destijds nog steeds het bed met de zanger. "We zijn nooit echt uit elkaar gegaan", doet de actrice uit de doeken in het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair.

Hoewel er nooit een dna-test is gedaan is het volgens Farrow een mogelijkheid dat Sinatra, die in 1998 op 82-jarige leeftijd overleed, de vader is. Ronan reageerde op de kwestie via Twitter. "Luister, we zijn allemaal 'mogelijk' de zoon van Frank Sinatra." Nancy Sinatra, de dochter van Frank, zegt dat haar familie goed contact heeft met Ronan. "Hij hoort bij ons en het is een zegen om hem in ons leven te hebben."

Farrow trouwde in 1966 op 21-jarige leeftijd met Sinatra, die toen vijftig was. Na twee jaar scheidde het koppel. De actrice was vervolgens negen jaar getrouwd met componist André Previn, met wie ze drie kinderen kreeg en drie kinderen adopteerde.

De 68-jarige Farrow kreeg in 1980 een relatie met Woody Allen. Naast 'eigen' zoon Ronan adopteerden de twee samen twee kinderen. Het paar ging uit elkaar toen bleek dat Allen vreemdging met Soon-Yi, de dochter die Farrow samen met Previn adopteerde. Ook beschuldigde Farrow Allen ervan hun dochter misbruikt te hebben. De actrice adopteerde later nog meer kinderen en heeft nu in totaal dertien kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren