logo songteksten.net

Kanye, Lindsay in korte film 30 Seconds to Mars

(Novum) - Kanye West en Lindsay Lohan duiken op in een nieuwe korte film van de Amerikaanse rockband Thirty Seconds to Mars. Samen met onder anderen James Franco en Selena Gomez praten ze in de ruim elf minuten durende video, die werd gemaakt bij het eind juli verschenen nummer City of Angels, over Los Angeles.

"In deze stad werd mijn moeder van mij weggenomen, maar de stad gaf me ook mijn kind", zegt Kanye West onder meer. Ook Lindsay Lohan haalt herinneringen op aan de stad. "Hier heb ik mezelf teruggevonden", aldus de actrice, die meerdere keren in een afkickkliniek zat en problemen had met justitie. "Ik heb alles te danken aan deze stad", meent zanger en acteur Jared Leto, die naast frontman van Thirty Seconds to Mars ook de regisseur is van de korte film.

"City of Angels is een film over deze wilde, rare en prachtige plaats: Los Angeles", zei Leto volgens muziekblad Billboard in een verklaring. "Het is een plek waar dromen tot werkelijkheid komen. Ik heb deze korte film gemaakt om mijn visie te kunnen geven op deze speciale stad en met anderen te kunnen praten over hun visie. Het gaat niet per se over de stad zelf, maar meer over de mensen die er wonen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren