logo songteksten.net

Amsterdam overtreft verwachtingen Imagine Dragons

(Novum) - De Amerikaanse band Imagine Dragons is dol op Amsterdam. De heren, die zaterdagavond in de Melkweg staan, hadden tot hun grote genoegen vrijdag een dag vrij. "We zijn vier, vijf keer in Nederland geweest, maar hadden nooit tijd om iets te bekijken", vertelt gitarist Wayne Sermon aan Novum Nieuws.

"We hebben musea bezocht en door de stad gewandeld, over de grachten", vertelt Sermon over zijn vrije dag. "En we hebben pannenkoeken gegeten en een rijsttafel gehad. Dat was verrukkelijk."

Op het debuutalbum van Imagine Dragons staat naast de hits Radioactive en On Top of the World het nummer Amsterdam. Dat schreven Sermon en zanger Dan Reynolds voordat de twee in de stad waren geweest. "Amsterdam klinkt al mooi", zegt Sermon over de titel van het lied. "We wilden Amsterdam al heel lang bezoeken, dus we hadden hoge verwachtingen. Maar die zijn allemaal overtroffen."

Vooral de Nederlanders maakten diepe indruk op de band uit Las Vegas. "De mensen zijn vriendelijk en of het nou goed of slecht weer is, ze zijn altijd in de weer. Die levendigheid doet me denken aan New York of Las Vegas, daar heerst dezelfde vibe."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren