logo songteksten.net

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap Vanessa Carlton

(Novum) - Vanessa Carlton heeft de afgelopen tijd een aantal optredens afgezegd wegens ernstige gezondheidsproblemen. De singer-songwriter en pianiste, bekend van het nummer A Thousand Miles, kampte met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Later traden ook complicaties op.

"Het is hoog tijd dat ik uitleg waarom ik een aantal optredens heb moeten verplaatsen en afzeggen", schrijft de 33-jarige Carlton op haar website. "Op 15 oktober werd duidelijk dat ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had. We waren er vrij vroeg bij, dus in plaats van een operatie kreeg ik een milde chemotherapie." Vorige week maandag traden echter complicaties op en moest een eileider worden verwijderd.

Haar lichtpuntje in deze zware tijd was Carltons verloofde, die uren in het vliegtuig zat om haar schoon ondergoed te komen brengen. "Toen ik wakker werd in het ziekenhuis en mijn dokter uitlegde was er was gebeurd, stond mijn verloofde voor me. Hij had de hele nacht gevlogen en hij had ondergoed bij zich. Ik heb mazzel met hem."

Dinsdag kreeg Carlton opnieuw een tegenslag te verwerken. "Ik voelde een vreselijke zenuwpijn. Daarom moet ik de eerste vier optredens van mijn toer in november afzeggen. Ik moet bij mijn dokters in de buurt blijven. Geef me nog een paar dagen, ik kom er weer bovenop hoor. Bedankt voor jullie begrip."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren