logo songteksten.net

Dannii Minogue dacht dat vriend op mannen viel

(Novum) - Dannii Minogue viel als een blok voor haar vriend, maar dacht dat ze geen schijn van kans maakte. De 38-jarige zangeres en presentatrice onthult in haar autobiografie dat ze dacht dat de vader van haar kind homo was.

Dannii ontmoette rugbyspeler Kris Smith twee jaar geleden tijdens een vakantie op Ibiza. "Op de dansvloer zag ik een ontzettend knappe man dansen", haalt de Australische herinneringen op in haar boek My Story. Het Britse tabloid The Sun wist de hand te leggen op een aantal passages uit de autobiografie.

"Zou hij liever met jou dansen of met mij?", vroeg Dannii destijds aan een homoseksuele vriend. Gelukkig voor Minogue koos Kris toch voor haar. "Ik viel op slag voor hem", schrijft Dannii, die het 'charmant' vond dat Smith haar niet herkende.

Dannii en Kris zijn ondertussen ruim twee jaar samen. In juli verwelkomde het stel hun eerste kind, zoon Ethan kwam in het Australische Melbourne ter wereld. Deze week maakt Dannii haar comeback op televisie, ze neemt weer plaats achter de jurydesk van de Britse editie van talentenjacht X Factor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren