logo songteksten.net

Will.i.am mist The Black Eyed Peas in Amsterdam

(Novum) - Will.i.am vond het jammer dat hij zondagavond in Amsterdam zonder zijn collega's van The Black Eyed Peas op het podium stond. "Hoewel ik het leuk vind om hier te staan mis ik toch mijn beste vrienden", zei de rapper en zanger tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall.

Will.i.am bracht vervolgens een medley van een aantal The Black Eyed Peas-nummers ten gehore. Zo kwamen liedjes als Boom Boom Pow, Pump It, The Time (Dirty Bit) en I Gotta Feeling voorbij. "Ik heb heel veel zin om snel weer met nieuwe muziek te gaan toeren. The Black Eyed Peas komt terug naar Nederland", beloofde hij.

De zanger, die in april zijn nieuwste album Willpower uitbracht, stond in de Heineken Music Hall in het kader van een wereldtournee. Zo doet Will.i.am ook nog Antwerpen, Londen en Parijs aan. Voor aanvang van de show werd het podium bedekt door een groot wit laken. Nadat er werd afgeteld verscheen Will, gehuld in het zwart met een hoed op, op het podium. "Hoe gaat het met jullie?", riep hij.

Na het eerste liedje nodigde Will.i.am Eva Simons uit op het podium. Samen brachten ze het liedje This Is Love ten gehore. Simons verdween vervolgens van het toneel om aan het einde weer terug te komen voor het nummer Where Is the Love? van The Black Eyed Peas. Ook twee andere zangeressen en een zanger deden mee.

De 38-jarige Will.i.am, die als soloartiest vier studioalbums uitbracht, maakte van de show een dansfeest. Zo kroop hij zelf achter de draaitafels en mixte hij dansbare deuntjes met nummers als Seven Nation Army van The White Stripes, I Love It van Icona Pop en Smells Like Teen Spirit van Nirvana. Ook improviseerde hij zelf beats op zijn iPad.

Het vrij kleine en jonge publiek leek The Black Eyed Peas niet te missen en genoot van de show met dansers en videoprojecties op twee grote hoofden op het podium. Na Where is the Love werd het toneel wederom bedekt met een groot wit laken waar de videoclip van het nummer Feelin' Myself op werd geprojecteerd.

Will.i.am keerde nog een keer terug voor het liedje Scream & Shout, dat hij samen met Britney Spears heeft opgenomen. "Bedankt voor het komen. Arrivederci, hasta luego, bon voyage, sayonara." De zanger verdween vervolgens met een tevreden glimlach van het podium.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren