logo songteksten.net

Nielson in voorprogramma Guus Meeuwis

(Novum) - Nielson verzorgt volgend jaar het voorprogramma van de Groots met een Zachte G-concerten van Guus Meeuwis. De zanger vindt het erg leuk dat hij de optredens in het Philips Stadion in Eindhoven mag openen. "Ik voel me zeer vereerd, maar zenuwen? Op de één of andere manier denk ik dat het wel goed komt", zegt Nielson in De Telegraaf.

Meeuwis vindt de zanger, die bekend werd door zijn deelname aan het eerste seizoen van De Beste Singer-songwriter van Nederland, zeer geschikt voor zijn shows. "Nielson viel op met originele liedjes. Daarbij klikte het tussen ons de eerste keren dat we elkaar tegenkwamen."

De 23-jarige Nielson neemt het stokje over van Gers Pardoel, die vorig jaar voor Meeuwis opende. Pardoel bracht tijdens de show samen met Meeuwis het duet Nergens zonder Jou ten gehore. Nielson, die eigenlijk Niels Littooij heet, laat in het midden of hij ook samen met de zanger gaat zingen. "Ik sluit niks uit, maar dan zullen we eerst geïnspireerd moeten raken." De concerten vinden plaats op 13 tot en met 15 juni en op 18 juni.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren