logo songteksten.net

Vliegende Panters in Hij Gelooft in Mij

(Novum) - Diederik Ebbinge en Rutger de Bekker gaan een rol spelen in de musical Hij Gelooft in Mij. Ebbinge speelt Jan van Galen, de vader van Rachel Hazes, en Rutger de Bekker is te zien als Tim Griek, de beste vriend van André Hazes. De mannen, die deel uitmaakten van cabarettrio De Vliegende Panters, zijn binnenkort te zien in de musical, maakte Joop van den Ende Theaterproducties vrijdag bekend.

De Bekker was eerder al invaller voor de rollen van Tim Griek en Jan van Galen. De acteur vervangt Cees Geel, die nu de rol van Tim Griek speelt. Ebbinge deelt de rol van Jan van Galen met acteur Peter Blok en vervangt daarmee Hajo Bruins. Hij Gelooft in Mij, dat het levensverhaal van André Hazes vertelt, is nog tot en met maart te zien in het Delamar Theater in Amsterdam.

De Vliegende Panters bestond naast Ebbinge en De Bekker ook uit Remko Vrijdag. De mannen maakten vier theaterprogramma's en hadden twee televisieseries. De Vliegende Panters besloten in 2008 om voor onbepaalde tijd een pauze in te lassen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren