logo songteksten.net

Britney Spears komt moeilijk voor zichzelf op

(Novum) - Britney Spears vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen. "Daar heb ik problemen mee", zegt de zangeres volgens verschillende Amerikaanse media in de documentaire I Am Britney Jean, die zondagavond werd uitgezonden.

De 32-jarige Spears zou willen dat ze haar mond meer open durfde te trekken. "Ik zeg niet dat je een bitch moet zijn, maar het is in de muziekindustrie handig om te zeggen wat je vindt." De zangeres is naar eigen zeggen 'te verlegen'. "Ik ben eigenlijk niet gemaakt voor dit vak omdat ik zo verlegen ben. Daar kan ik niet zo goed mee omgaan."

De zangeres vindt het lastig dat het tegenwoordig door sociale media makkelijker is om kritiek te lezen. "Er staan zo veel gemene dingen online." Wel probeert Spears zich daar niet te veel van aan te trekken. "Je kunt niet controleren wat mensen denken dus je moet je daar niet te druk om maken."

De zangeres kan wel lachen als ze terugdenkt aan een paar outfits die ze in het verleden droeg. Vooral tijdens haar eerste tournee in 1999 droeg ze naar eigen zeggen 'hele lelijke dingen'. Ook de minder verhullende pakjes zou ze niet snel meer aantrekken. "Dat is wel veranderd nu ik ouder ben. Soms voel ik me twintig en soms voel ik me vijftig."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren