logo songteksten.net

Bruno Mars maakt zich zorgen om kou bij Super Bowl

(Novum/AP) - Bruno Mars treedt in februari op voor een miljoenenpubliek, maar maakt zich vooralsnog vooral zorgen om het weer. De 28-jarige zanger verzorgt in New Jersey de pauzeshow van de Super Bowl, de ontknoping van het American footballseizoen. "Ik weet dat het koud zal zijn", vertelt Mars.

"Maar ik zal het ermee moeten doen", gaat Mars verder. "Het is geweldig om op te mogen treden. Al moet ik een schoorsteen bouwen op het podium of rond een vuurtje optreden, doe ik het."

Met een optreden in de pauze van de Super Bowl treedt Mars in de voetsporen van grote namen als Madonna en Bruce Springsteen. De show wordt elk jaar door miljoenen Amerikanen gevolgd, dit jaar keken 108 miljoen Amerikanen naar het optreden van Beyoncé.

Mars vindt het een grote eer dat hij met zijn vaste band op mag treden op 2 februari. "Nog niet zo lang geleden stonden we in clubs, bars en pubs. Zelfs toen mijn eerste album al uit was, stonden we nog in voorprogramma's van andere artiesten en woonden we in een busje", vertelt de zanger, die in 2010 als soloartiest doorbrak met het nummer Just the Way You Are. "Voor een buitenstaander gaat het misschien wel erg snel. Maar ik vind het weer een mijlpaal om te vieren, iets wat we met z'n allen hebben bereikt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren