logo songteksten.net

Britney Spears haalt Lance Bass op podium

(Novum) - Britney Spears heeft maandagavond de voormalig *NSYNC-zanger Lance Bass op het podium gehaald tijdens een concert in Las Vegas. De zangeres, die twee jaar lang meerdere keren in de maand op het podium staat in Planet Hollywood in de gokstad, zong Bass toe.

"Lance Bass, het was heel goed om je te zien. Bedankt dat je erbij was", twitterde Spears na afloop naar de zanger. Bass, die samen met Spears ex-vriend Justin Timberlake deel uitmaakte van de boyband, vond het leuk om het podium te beklimmen. "Bedankt dat je me verkleedde als kat en me sloeg. Het was als vanouds, ik hou van je."

Het was het tweede optreden van de 32-jarige zangeres. Tijdens de show verloor Spears bijna haar jurk. De achterkant van haar strakke glitterjurkje scheurde tijdens het nummer Circus. De zangeres ging toch door met het liedje om vervolgens in een andere outfit weer op het podium te verschijnen. De zussen Paris en Nicky Hilton zaten maandag ook in de zaal.

Spears trapte haar reeks shows, die Britney Spears: Piece of Me heet, vrijdag af. De zangeres zei maandag dat Timberlake, met wie ze van 1999 tot en met 2002 een relatie had, een bron van inspiratie was voor de shows en haar muziek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren