logo songteksten.net

'Daft Punk treedt op met Stevie Wonder'

(Novum) - Daft Punk verzorgt later deze maand tijdens de uitreiking van de Grammy Awards een bijzonder optreden. De heren delen het podium met Stevie Wonder, vertellen ingewijden aan het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. Ook Pharrell Williams en Nile Rodgers treden op met Daft Punk.

Wat het Franse duo ten gehore gaat brengen met Wonder, is nog niet bekend. Williams en Rodgers zijn te horen op Get Lucky, waarmee Daft Punk vorig jaar een grote hit scoorde. Het duo zou nog meer artiesten met wie ze aan hun nieuwste album Random Access Memories hebben gewerkt meenemen naar de uitreiking van de Grammy's.

Het optreden van Daft Punk bij de Grammy's is het eerste liveoptreden van de twee sinds het verschijnen van Random Access Memories in mei. Ook is het jaren geleden dat een optreden van Daft Punk op televisie te zien was. De laatste keer was in 2008, ook tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

De prestigieuze muziekprijzen worden op 26 januari uitgereikt. Daft Punk is in de race voor vijf Grammy's, waaronder album van het jaar voor Random Access Memories. Tijdens de uitreiking van de Grammy's treden ook onder meer Pink, Kendrick Lamar en Imagine Dragons op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren