logo songteksten.net

Lady Gaga baalt van vertraagde video

(Novum) - Lady Gaga baalt ervan dat de videoclip voor Do What You Want nog steeds niet is verschenen. De clip zou weken geleden uit moeten komen. "De clip is laat omdat ik net als met de video voor Applause maar een week de tijd kreeg om hem te plannen en te maken", zegt Gaga op haar website.

De zangeres, die vanwege de vertraging kritiek kreeg van fans, legt niet uit waarom de clip nu precies vertraging heeft, maar vindt het vervelend dat ze onder druk werd gezet om hem te maken. "Al mijn succesvolle video's zijn gemaakt in een periode dat ik rust had en mijn creativiteit werd gerespecteerd."

De zangeres ontkent geruchten dat haar platenlabel Interscope 25 miljoen dollar verlies heeft geleden aan het in november verschenen album Artpop. De plaat verkocht in de eerste week na verschijning 258 duizend exemplaren terwijl Interscope verwachtte veel meer te verkopen. "Ik heb geliefden verloren door geld en niet Interscope, die nog steeds veel van me houdt en tot het einde achter me blijft staan."

De 27-jarige Gaga baalt ervan dat de muziekindustrie meer geïnteresseerd is in geld dan in kunst. "Miljoenen dollars zijn niet genoeg voor sommige mensen. Ze willen miljarden", legt de zangeres uit. "Ik was niet goed genoeg voor sommige mensen. Ze wilden meer."

Hoewel Gaga baalt van de industrie, hoopt ze nog steeds met haar in november verschenen plaat Artpop iets te kunnen betekenen voor haar fans. "Geef mij een kans om je de kunst die overal om je heen is te laten zien", zegt de zangeres. "Laat me jullie godin zijn en de visies die ik al twee jaar in mijn hoofd heb met jullie delen. Ik houd van jullie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren