logo songteksten.net

Gers Pardoel twijfelde over persoonlijk lied

(Novum) - Gers Pardoel heeft even getwijfeld of hij het nummer Dankbaarheid, dat hij voor zijn vader schreef, wilde gebruiken als campagnenummer voor KWF Kankerbestrijding. "Ik wilde het eigenlijk niet uitbrengen als single omdat het iets was voor alleen mij en m'n pa", vertelt de rapper aan Novum Nieuws. Pardoel verloor toen hij 17 was zijn moeder aan kanker en bedankt zijn vader met het lied.

"Ik was wel blij met het nummer, dus ik wilde het wel op m'n nieuwe album hebben", gaat de 32-jarige Pardoel verder. "Toen werd ik benaderd door KWF. Ik wilde eigenlijk altijd al iets voor ze doen omdat mijn moeder aan kanker is overleden, dus dit was extra mooi."

Pardoel is ondertussen druk bezig met zijn tweede album, De Toekomst Is van Ons, dat in maart verschijnt. "Het gaat heel lekker, ik blijf maar muziek maken", aldus de rapper. "Het wordt een afvalrace om te bepalen welke nummers op het album komen." Een lied voor zijn zoon Goud, die in november werd geboren, heeft Pardoel vooralsnog niet. "Misschien later, als ik hem wat beter heb leren kennen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren