logo songteksten.net

Bruno Mars maakt van halftimeshow net feestje

(Novum) - De halftimeshow van de Super Bowl is zondagnacht zonder incidenten verlopen. Bruno Mars liet het MetLife Stadium in New Jersey swingen, maar hield het netjes. Ook de Red Hot Chili Peppers schokten het televisiekijkende publiek niet.

Mars was vooraf nog bang geweest dat de kou zijn stem aan zou tasten, maar daar was niets van te merken. De zanger opende met een drumsolo. Met een flinke band met behalve drums, gitaar, bas en toetsen ook nog drie blazers speelde hij achtereenvolgens Billionaire, Locked out of Heaven, Treasure en Runaway Baby.

Dat laatste nummer lieten Mars en zijn band overlopen in Give It Away van de Red Hot Chili Peppers. De funkrockers namen vervolgens het podium over en speelden een lange versie van het nummer. Bassist Flea, die tien jaar na 'nipplegate' aangekondigd had zijn broek naar beneden te doen, liet dat achterwege en concentreerde zich louter op zijn muziek.

Na Give It Away mocht Mars solo het slotakkoord geven. Tijdens de eerste tonen van Just the Way You Are werd op het sentiment ingespeeld door een reeks Amerikaanse militairen het nummer aan hun geliefden op te laten dragen. Mars zong vervolgens overtuigend zijn laatste liedje.

Bruno Mars was de afgelopen maanden nog regelmatig in Nederland. In oktober gaf hij een concert en een maand later was hij bij de MTV EMA's weer van de partij.

De halftimeshow van de Super Bowl zorgt regelmatig voor ophef. Twee jaar geleden stak zangeres MIA nog haar middelvinger op naar de camera. 'Nipplegate' in 2004, waarbij Justin Timberlake een van Janet Jacksons borsten ontblootte, geldt echter nog altijd als het grootste schandaal.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren