logo songteksten.net

Charlie Sheen wil kinderen met verloofde

(Novum) - Charlie Sheen heeft al vijf kinderen maar ziet een baby met zijn kersverse verloofde Brett Rossi wel zitten. De 48-jarige acteur zegt tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat de 24-jarige Rossi een kinderwens heeft. Sheen ging zaterdag op zijn knieƫn.

De acteur wil wel nog even wachten voordat de twee aan kinderen beginnen. "Ik heb het nu veel te leuk met haar. We hebben zo veel plezier dat het illegaal zou moeten zijn." Sheen heeft ook een dochter met zijn jeugdliefde, twee dochters met zijn ex-vrouw Denise Richards en een tweeling met zijn ex-vrouw Brooke Mueller.

Sheen laat ook weten niet op huwelijkse voorwaarden te willen trouwen. Eerder werd gefluisterd dat de acteur zijn bezittingen wil beschermen, maar dat is volgens Sheen niet waar. "Huwelijkse voorwaarden vergiftigen een huwelijk: ij houdt jouw dingen en ik de mijne", zegt de acteur.

Sheen was drie keer eerder getrouwd. De acteur beloofde in 1995 eeuwige trouw aan het model Donna Peele, maar dat huwelijk strandde al na een jaar. In 2002 stapte hij met Richards in het huwelijksbootje, de actrice vroeg na twee jaar de scheiding aan. Mueller en Sheen waren van 2008 tot en met 2011 met elkaar getrouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren