logo songteksten.net

Aaron Carter zet zinnen op single Hilary Duff

(Novum) - Aaron Carter opent de jacht nu het huwelijk van Hilary Duff op de klippen is gelopen. De 26-jarige zanger wil zijn ex terug. Op Twitter noemde Carter, die als tiener een relatie had met Duff, de blondine de liefde van zijn leven.

"Wees niet die eikel die de liefde van zijn leven kwijtraakt", gaf Carter zijn volgers als wijze raad mee nadat hij een foto van Duff had geretweet. "Ik doe de rest van mijn leven m'n best om een betere man te worden en haar terug te winnen. Ik geef er helemaal niet om wat jullie daarvan denken."

Carter en Duff leerden elkaar in 2001 kennen, toen de zanger 13 jaar was. De twee tienersterren hadden ruim twee jaar een relatie. Die liep op de klippen door toedoen van Lindsay Lohan, die met Carter het bed deelde terwijl hij nog met Duff was. Nadat Carters overspel bekend werd, kregen Duff en Lohan het met elkaar aan de stok.

Na zijn openhartige tweets kreeg Carter het een beetje benauwd. "Die laatste tweet bezorgt me nu een paniekaanval", schreef het jongere broertje van Backstreet Boy Nick Carter niet veel later. "Maar ik ben tenminste eerlijk en verschuil me niet achter mijn sterrenstatus."

Duff heeft nog niet gereageerd op de liefdesverklaring van haar ex. Haar huwelijk met Mike Comrie strandde in januari. De 26-jarige actrice en 33-jarige voormalig ijshockeyer trouwden in 2010 en hebben een zoontje van bijna 2 jaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren