logo songteksten.net

'Britney Spears wil trouwen op Graceland'

(Novum) - Britney Spears heeft haar zinnen gezet op Graceland. De popprinses zou willen trouwen op het landgoed van Elvis Presley, beweren ingewijden tegenover entertainmentwebsite Radar Online. Of Spears uit liefde heeft besloten om te gaan trouwen trekken ze in twijfel.

"Britney wil net zo veel aandacht en geld voor haar derde bruiloft als voor haar tweede", weet een ingewijde. Spears beloofde in juli 2004 eeuwige trouw aan danser Kevin Federline, met wie ze twee zoontjes kreeg. De relatie van de twee stond centraal in de realityserie Britney and Kevin: Chaotic.

"Trouwen op het landgoed van de overleden King of Rock-'n-roll tijdens een elegante ceremonie levert zeker unieke plaatjes op, waar Britney wereldwijd de covers mee kan halen", gaat de ingewijde verder. Volgens de bekende van de popprinses overweegt Spears contact op te nemen met Presleys dochter Lisa Marie.

Spears heeft sinds vorig jaar een relatie met David Lucado. Geruchten over een verloving of zelfs geheime bruiloft werden in januari aangewakkerd door Spears zelf. De zangeres liet bij een voetbalwedstrijd van haar zoontjes een dunne, gouden ring om haar vinger zien aan de paparazzi.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren